>> Ostaa Motilium <<

ostaa Motilium Nopea lääkemääräys

Motilium Yleinen käyttö


Motilium estää pereferaaliset ja keskeiset dopamiinireseptorit, poistaa dopamiinin estävän vaikutuksen ruoansulatuskanavan motoriseen aktiivisuuteen ja lisää vatsan evakuointia ja sävyä. Se on oksentelua, rauhoittaa hikkautta ja pahoinvointia. Motiliumia käytetään erilaisen alkuperän, hikkaisuuden, atonisten ruoansulatuskanavien oksentamisessa, röntgentutkimuksen peristalsiksen nopeuttamiseksi, hitaasti mahalaukun, gastroesofageaalisen refluksitaudin, ruokatorven tulehduksen, kaasun, närästyksen tai mahalaukun sisältämien mahalaukun aiheuttama dyspepsia. suu.

Motilium Annostus ja ohjeet

Ota Motilium suullisesti 30 minuuttia ennen ateriaa. Aikuisilla ja yli 5-vuotiailla lapsilla on 10 mg 3-4 kertaa päivässä, kun dyspepsia diagnosoidaan. Potilailla, joilla on vaikea pahoinvointi ja oksentelu Motilium-vuorokausiannos on 20 mg 3-4 kertaa päivässä. Potilailla, joilla on munuaisten vajaatoiminta, on tarpeen korjata annos, vuorokausiannoksen määrä ei saa ylittää 1-2 kertaa. Tämä on vain yleisiä suosituksia ja kunkin yksittäisen tapauksen yhteydessä kysy lääkäriltäsi, sillä erilaiset olosuhteet vaativat eri annoksen korjaamista.

Motilium Varotoimet

Jos olet raskaana tai olet raskaana, ota ensin yhteys lääkäriisi tai apteekkiin ennen kuin otat Motilium-valmistetta tai muuta lääkettä. Älä ota Motiliumia, jos imetät.

Motilium Vasta-aiheet

Yliherkkyys, verenvuoto ruoansulatuskanavassa, mekaaninen suolen tukkeuma, mahalaukun tai suoliston puhkeaminen, prolactinoma, alkuvuotiaat (alle 5-vuotiaat ja sellaiset, joiden paino on alle 20 kg). Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on munuaisten tai maksan vajaatoiminta, imetyksen aikana, raskauden aikana.
Mahdolliset haittavaikutukset
Niistä yleisimpiä sivuvaikutuksia näitä voi esiintyä: ohimenevä kouristukset suolistossa, allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma), hyperprolaktinemia (galaktorrealta gynekomastia).

Motilium Huumeiden väliset yhteydet

Simetidiini ja natriumbikarbonaatti vähentävät Domperidonin vaikutuksia. Antikolinergiset lääkkeet neutralisoi Motiliumin vaikutuksen. Motiliumin veritasoja kohotetaan atsoli-antifungaalisilla aineilla, makrolidiantibiootteilla, HIV-proteaasinestäjillä, nefatsodonilla (masennuslääkkeellä). Motilium on yhteensopiva antipsykoottisten (neuroleptisten) lääkkeiden, dopamiinireseptoragonistien (bromokriptiini, L-dopa) kanssa. Parasetamolin ja digoksiinin samanaikainen hoito ei vaikuttanut näiden lääkkeiden pitoisuuteen veressä.

Motilium Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, ohita se ja palaa normaaliin annosteluun.

Motilium Yliannostus

Yliannostuksen oireita voivat olla uneliaisuus, disorientaatio, ekstrapyramidaalinen häiriö (erityisesti lapsilla). Jos olet sitä mieltä, että otat liikaa Motiliumia ja kokemasi edellä luetellut oireet, ota välittömästi yhteys lääkäriisi, jos tarvitset lääkärin apua.

Motilium Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Motilium Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Motilium <<


[top]