>> Ostaa Naprelan <<

ostaa Naprelan Nopea lääkemääräys

Naprelan Yleinen käyttö

Naprolen on huumeiden ryhmässä nimeltä nonsteroidiset tulehduskipulääkkeet (NSAID). Sitä käytetään kipua ja tulehdusta hoidettaessa sellaisissa oloissa kuin niveltulehdus, tendiniitti, bursitis, selkärankareuma, kihti tai kuukautiskierukka. Se toimii vähentämällä hormoneja, jotka aiheuttavat tulehdusta ja kipua kehossa.

Naprelan Annostus ja ohjeet

Ota lääke tarkasti lääkärisi määräämällä tavalla. Älä käytä Naprelanin suurempia määriä tai pidempää kuin on määrätty. Älä murskaa, pureskele tai hajota tabletti. Niele pilleri kokonaan. lääkärisi saattaa haluta tarkistaa sinua säännöllisesti varmistaakseen, että tämä lääkitys ei aiheuta haitallisia vaikutuksia. Älä missaa mitään suunniteltuja käyntejä lääkärisi kanssa.

Naprelan Varotoimenpiteet

Keskustele lääkärisi kanssa kaikista sairauksista, joita voi olla erityisesti seuraavia: sydänkohtaus, aivohalvaus tai verihyytymä, sydänsairaus, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, korkea verenpaine; vatsavaivoja tai verenvuotoa; maksa tai munuaissairaus; astma; polyypit nenäsi, verenvuoto tai veren hyytymishäiriö; tai jos poltat.

Naprelan Vasta-aiheet

Kerro lääkärillesi kaikista määrätyistä ja määrittelemättömistä lääkkeistä. Keskustele lääkärisi kanssa, jos käytät kylmä-, allergia- tai kipulääkkeitä ennen Naprelanin käyttöä. Älä juo alkoholia naproksien käytön aikana. Alkoholi voi lisätä naprokseenin aiheuttamaa vatsan verenvuotoriskiä. Vältä pitkäaikaista altistumista auringonvalolle. Naproxen voi tehdä ihoasi herkemmäksi auringonvalolle ja voi aiheuttaa auringonpoltta. Käytä suojavaatteita ja käytä aurinkovoidetta, kun olet ulkona. Mahdolliset haittavaikutukset Jos havaitset sellaisia haittavaikutuksia, joita ei ole tässä selosteessa mainittu, tai kokemasi haittavaikutus on vakava, kerro niistä lääkärillesi tai apteekkiin, jos parhaillaan käytät tai olet äskettäin käyttänyt muita lääkkeitä, myös lääkkeitä, joita lääkäri ei ole määrännyt. näkökyvyn tai tasapainon ongelmia; musta, verinen tai verinen uloste; veren tai oksennuksen yskiminen, joka näyttää kahvinkeiltä; turvotus tai nopea painonnousu; virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei ollenkaan; pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-uloste, keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus); kuume, kurkkukipu ja päänsärky, johon liittyy voimakas rakkulo, kuorinta ja punoittava ihottuma; mustelmat, voimakas pistely, tunnottomuus, kipu, lihasheikkous; tai kuume, päänsärky, niskan jäykkyys, vilunväristykset, lisääntynyt herkkyys valolle, violetit ihoalueet ja / tai takavarikko (kouristukset). Vähemmän vakavia haittavaikutuksia ovat huimaus, päänsärky, hermostuneisuus; vatsavaivat, lievä närästys tai vatsakipu, ripuli, ummetus; turvotus, kaasu; näön hämärtyminen; ihon kutina tai ihottuma; tai soittoäänet korville.

Ennen kuin käytät Naprelania, kerro lääkärillesi, jos käytät seuraavia masennuslääkkeitä: sitalopraami (Celexa), duloksetiini (Cymbalta), escitalopraami (Lexapro), fluoksetiini (Prozac, Sarafem, Symbyax) , fluvoksamiini (Luvox), paroksetiini (Paxil), sertraliini (Zoloft) tai venlafaksiini (Effexor), koska niiden nykyaikainen käyttö Naprelanilla voi johtaa mustelmuuteen tai helposti verenvuotoon. Kerro myös lääkärille seuraavista lääkkeistä, joita voit käyttää: veren ohennetta, kuten varfariinia (Coumadin); litium (Eskalith, Lithobid); metotreksaatti (Rheumatrex, Trexall); diureetit (vesipitoiset), kuten furosemidi (Lasix); steroidit (prednisoni ja muut); aspirin tai muut tulehduskipulääkkeet (ei-steroidiset tulehduskipulääkkeet), kuten ibuprofeeni (Motrin, Advil), diklofenaakki (Cataflam, Voltaren), etodolakka (Lodine), indometasiini (indokkiini), naprokseeni (Aleve, Naprosyn) , piroksikaami (Feldene) ja muut; tai ACE-estäjän, kuten benatsepriilin (Lotensin), kaptopriili (Capoten), fosinopriili (Monopril), enalapriili (Vasotec), lisinopriili (PRINIVIL, Zestril), ramipriili (Altace), ja muut.

Naprelan Missed dose

Koska naproxen joskus otetaan vain silloin, kun sitä tarvitaan, et voi olla annostelun aikataulussa. Jos käytät lääkitystä säännöllisesti, ota Missed-annos heti, kun muistat. Jos on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja ota lääke seuraavalla säännöllisellä aikataululla. Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddosin valmistamiseen

Naprelan Yliannostus

Pyydä hätätapaus, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Yliannostus oireita voivat olla pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, sekavuus, uneliaisuus, musta tai verinen uloste, veren yskiminen, matala hengitys, pyörtyminen tai kooma.

Naprelan Varastointi

Säilytä Naprelan huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta) lämmön, kosteuden ja valon välissä. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä se poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkeiltä.

Naprelan Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Naprelan <<


[top]