>> Ostaa Naprosyn <<

ostaa Naprosyn Nopea lääkemääräys

Naprosyn Yleinen käyttö

Naproxen natrium kuuluu ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden (NSAID) luokkaan. Tätä lääkettä käytetään vähentämään voimakasta kipua, tulehdusta ja jäykkyyttä, joka aiheutuu sellaisista oireista kuin nivelrikko, nivelreuma, psoriaattinen niveltulehdus jne. Sitä voidaan soveltaa myös muissa tapauksissa.

Naprosyn Annostus ja suunta

Ota Naprosyn suun kautta lasillisella vettä ruoan kanssa tai ilman. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Naprosyn Varotoimenpiteet

Ennen kuin otat Naprosynia kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Naproxen, kuten muutkin tulehduskipulääkkeet, voi estää natriumin ja litiumin erittymistä. Ole varovainen, kun käytät tätä lääkettä yhdessä litiumlisien kanssa. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Raskauden aikana tätä hoitoa tulee käyttää vain silloin, kun se on erittäin tarpeellista. Koska tämä lääke voi imeytyä ihon läpi, raskaana olevat tai raskauttavat naiset eivät saa manipuloida tätä lääkettä.

Naprosyn Vasta-aiheet

Naprosyn-valmistetta ei tule käyttää potilaille, joilla on natriumherkät hypertensio sekä potilaat, joilla on ollut yliherkkyysreaktio.

Naprosyn Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, huimaus, ärtyisyys, sedaatio, unettomuus, virtsaumpi jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Naprosyn Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Naprosyn voi olla vuorovaikutuksessa: * salisylaattiperheen (aspiriinin) * tulehduskipulääkkeiden * antikoagulanttien kanssa. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Naprosyn Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Naprosyn Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Naprosyn Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Naprosyn Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Naprosyn <<


[top]