>> Ostaa Neem <<

ostaa Neem Nopea lääkemääräys

Neem Yleinen käyttö

Neem sisältää Azadirachta indican vaikuttavia aineita. Se on puu mahonkiperheessä, joka tunnetaan Intiassa "jumalallisena puuna" tai "kaikkien tautien panacea". Sen ominaisuudet vaihtelevat antifungaalisista, anthelminttisistä, antibakteerisista, antiviraalisista, antidiabeettisista, hedelmättömyydestä ja sedatiivista. Se auttaa reumaa sairastavia ihmisiä, hänellä on kipua lievittäviä ja kuumeisia vaikutuksia.

Ohjeet
Ota 1 kapseli Neemia kahdesti päivässä aterioiden jälkeen.

Neem Varotoimet

Älä käytä tätä Neemia raskauden tai imetyksen aikana. Neemillä voi olla ehkäisymenetelmää, käytä luotettavia ehkäisymenetelmiä, kun olet tällä yrtillä.

Neem Vasta-aiheet

Vasta-aiheita ei ole vielä tunnistettu.

Neem Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat siitä. Älä ota ylimääräistä tai kaksinkertaistettua annosta tätä kasviperäistä tuotetta.

Neem Mahdolliset sivuvaikutukset

Tämä tuote on turvallinen terveydelle. Jos tarvitset lisätietoja, pyydä ohjeita terveydenhuollon neuvonantajalta.

Neem Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Neem Yliannostus

Jos epäilet yliannostusta, ota yhteyttä hoitohenkilökuntaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja
Neem on erityisen hyvä öljyksi ihon hoitoon: vähentää hiustenlähtöä, auttaa ehkäisemään ennenaikaista harmaantumista, hilseen ja päänahan psoriasis, kuiva ja kutina. Puujuurista, juuresta ja kuoresta peräisin olevilla aineilla on tonic, suppea ja antiperiodinen ominaisuus. Sen kuori on tarkoitettu malarial kuumeen ja ihon sairauksien hoitoon.

Neem Vastuuvapauslauseke

Kaikki tällä sivustolla esitettävät tuotteet eivät ole tarkoitettu sairauden diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ehkäisyyn. Älä epäröi ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen ennen kuin käytät kasviperäisiä lisäravinteita.

>> Ostaa Neem <<


[top]