>> Ostaa Neoral <<

ostaa Neoral Nopea lääkemääräys

Neoral Yleinen käyttö

Syklosporiini alentaa kehon immuunijärjestelmää. Immuunijärjestelmä auttaa elimistösi torjumaan infektioita. Immuunijärjestelmä voi myös torjua tai "hylätä" elinsiirron, kuten maksan tai munuaisen. Tämä johtuu siitä, että immuunijärjestelmä kohtelee uutta elintä hyökkääjänä. Syklosporiinia käytetään ehkäisemään elimen hyljintä munuaisen, maksan tai sydämensiirron jälkeen.

Neoral Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys täsmälleen lääkärisi määräämällä tavalla. Älä ota sitä suuremmissa määrissä tai pidempään kuin suositellaan. Voit ottaa syklosporiinia ruoan kanssa tai ilman, mutta ota se samalla tavalla joka kerta. Syklosporiini annetaan kahdessa erillisessä annoksessa joka päivä. Yritä ottaa lääkitys samaan annosteluun joka päivä. Mittaa nestemäinen lääke erityisellä annosmittalusikalla tai kuppilla, ei säännöllisellä lusikalla.

Neoral Varotoimenpiteet

Vältä altistumista auringonvalolle, auringonsäteilylle tai solariumille. Syklosporiini voi tehdä ihoasi herkemmäksi auringonvalolle ja voi aiheuttaa auringonpoltta. Käytä suojavaatteita ja käytä aurinkovoidetta (SPF 15 tai uudempi), kun olet ulkona. Jos sinua hoidetaan psoriasikselle, et saa valohoitoa (PUVA tai UVB) tai sädehoidot silti syklosporiinihoidon aikana. Varmista, että kaikki hoitosi mukana olevat lääkärit tietävät, että käytät syklosporiinia.

Neoral Vasta-aiheet

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen syklosporiinille. Et ehkä pysty käyttämään syklosporiinia, jos sinulla on: munuaissairaus; käsittelemätön tai hallitsematon korkea verenpaine; tai minkä tahansa syövän tyypin. Jos sinulla on jokin näistä muista ehdoista, saatat tarvita annoksen säätämistä tai erityisiä testejä turvallisesti syklosporiiniksi: psoriaasi, jota on hoidettu PUVA: lla, UVB: llä, säteilyllä, metotreksaatilla (Trexall) tai kivihiilitervalla; tai jos käytät NSAID-valmistetta (ei-steroidinen tulehduskipulääke), kuten ibuprofeeni (Motrin, Advil), naprokseeni (Aleve, Naprosyn), diklofenaakki (Voltaren), etodolakka (Lodine), indometasiini (Indocin) . Ei tiedetä, onko syklosporiini haitallinen syntymättömälle lapselle. Ennen tämän lääkityksen ottamista kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai aikoo tulla raskaaksi hoidon aikana. Syklosporiini voi siirtyä äidinmaitoon ja saattaa vahingoittaa imettävää vauvaa. Älä käytä tätä lääkitystä ilmoittamatta lääkärillesi, jos imetät vauvaa. Mahdolliset haittavaikutukset Saat hätäkeskuksen apua, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista sivuvaikutuksista: virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei ollenkaan; uneliaisuus, sekavuus, mielialan muutokset, lisääntynyt jano; turvotus, painonnousu, hengästymisen tunne; näön hämärtyminen, päänsärky tai kipu silmäsi takana, joskus oksentelu; kohtaukset (kouristukset); lihaksen kipu tai heikkous, nopea sydämen syke, tunne valoa; infektion merkkejä, kuten kuume, vilunväristykset, kurkkukipu, flunssan oireet; vaalea iho, helposti mustelmat tai verenvuoto, epätavallinen heikkous; tai pahoinvointi, vatsakipu, ruokahaluttomuus, kutina, tumma virtsa, savi-uloste, keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus). Vähemmän vakavia sivuvaikutuksia voivat olla: vapinaa tai ravistelua; kasvanut hiusten kasvua; päänsärky tai kehon kipu; ripuli, ummetus, oksentelu; tai tunnottomuus tai tunne. Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista, ja muut voivat ilmetä. Soita lääkärillesi lääkärin ohjeista haittavaikutuksilta.

Neoral Huumeiden välinen yhteys

Monet lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa syklosporiinin kanssa. Alla on vain osittainen luettelo. Kerro lääkärillesi kaikista muista käyttämistäsi lääkkeistä, etenkin etoposidista (VePesid, Etopophos); litium (Eskalith, Lithobid); metotreksaatti (Rheumatrex, Trexall); nefatsodonin; repaglinidi (Prandin); St. John's wort; ACE-estäjä, kuten benazepriili (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili (Prinivil, Zestril), moexipriili (Univasc), perindopriili (Aceon), quinapriili (Accupril) ) tai trandolapriili (Mavik); sydämen tai verenpaineen lääkitys kuten kandesartaani (Atacand), eprosartaani (Teveten), irbesartaani (Avapro, Avalide), losartaani (Cozaar, Hyzaar), valsartaani (Diovan), telmisartaani (Micardis) tai olmesartaani (Benicar); haavainen koliitti, kuten mesalamiini (Pentasa) tai sulfasalatsiini (atsulfidiini); muut lääkkeet, joita käytetään elinsiirteen hylkimisen estämiseen, kuten sirolimuusia (Rapamune) tai takrolimuusia (Prograf); kipu tai niveltulehduslääkkeet, kuten aspiriini (Anacin, Excedrin), asetaminofeeni (tylenoli), diklofenaakki (Voltaren), etodolakka (Lodine), ibuprofeeni (Advil, Motrin), indometasiini (indokkiini), naprokseeni (Aleve, Naprosyn); IV antibiootteja, kuten amfoterisiini B (Fungizone, AmBisome, Amphotec, Abelcet), amikasiini (Amikin), bacitra- siini (Baci-IM), capreomysiini (Capastat), gentamysiini (Garamycin), kanamysiini (Kantrex), streptomysiini tai vankomysiini Vancoled); antiviraaliset lääkkeet, kuten adefoviiri (Hepsera), sidofoviiri (Vistide) tai foskarnet (foskaviiri); tai syöpälääkkeet kuten aldesleukiini (proleukiini), karmustiini (BiCNU, Gliadel), sisplatiini (Platinol), ifosfamidi (Ifex), oksaliplatiini (Eloxatin), streptozosiini (Zanosar) tai tretinoiini (Vesanoid).

Neoral Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, odota siihen asti lääkkeen ottamista ja ohita Missed-annos Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddose-valmisteen muodostamiseksi

Neoral Yliannostus

Hakeudu lääkärin hoitoon jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa tätä lääkettä.

Neoral Yliannostus

voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, kipua ylähuoneessa, ruokahaluttomuutta, keltaisuutta (ihon tai silmien keltaisuutta) ja virtsaamista vähemmän kuin tavallisesti tai ei lainkaan.

Neoral Varastointi

Säilytä syklosporiini huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Neoral Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Tiettyä potilasta koskevat erityiset ohjeet on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Neoral <<


[top]