>> Ostaa Nexium <<

ostaa Nexium Nopea lääkemääräys

Nexium Yleinen käyttö

Nexium on protonipumpun (PPI) spesifinen estäjä limakalvokerroksen parietasolujen soluissa. Se on Prilosecin muoto (omepratsoli). Se kerääntyy ja muuttuu aktiiviseksi muodoksi eritysputkissa, joissa se estää kloorivetyhapon erittymistä. Nexium-valmistetta käytetään gastroesofageaalisen refluksitaudin (GERD), Zollinger-Ellisonin oireyhtymän, erosivisen ezofagiitin paranemisen, Helicobacter pylorin hävittämisen yhdessä antibioottien kanssa, haavojen ennaltaehkäisevän hoidon jälkeen anti-inflammatoristen ei-steroidilääkkeiden hoidon jälkeen.

Nexium Annostus ja ohjeet

GERD: n hoitoon annetaan 20 tai 40 mg Nexiumia kerran vuorokaudessa 4-8 viikon aikana. H. pylorin aiheuttamien tilojen hoito vaatii 40 mg Nexiumia kerran vuorokaudessa yhdistettynä amoksisilliiniin ja klaritromysiiniin 10 päivän aikana. Ota Nexium-kapselit tuntia ennen ateriaa, älä pureskele tai murskata niitä, niele ne kokonaan.

Nexium Varotoimet

Ennen kuin otat Nexiumia, ilmoita lääkärillesi, jos sinulla on maksan tai munuaissairauksia. Jos tilanne vaatii Nexium-hoidon ja antibioottien hoitoa, noudata kaikkia lääkärisi antamia ohjeita saadaksesi parhaan tuloksen. Älä lopeta tämän lääkityksen ottamista, vaikka oireesi paranisivat, koska sairauttasi ei ehkä täysin hoideta. Jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät, ota yhteyttä lääkäriisi ennen tämän lääkityksen ottamista.
Vasta
nuoremmilla lapsilla 12 yo, yliherkkyys Nexium tai muuhun bentsimidatsolia lääkitystä kuten Mebendatsoli (Vermox) ja albendat- (Albenza), ja hoidetuilla potilailla atatsanaviiri.
Mahdolliset haittavaikutukset
Yhdessä allergiaoireet, kuten nokkosihottuma, kurkun ja kasvojen ihottuma potilaille voi päänsärky, ripuli, pahoinvointi, vatsakipu, ilmavaivat (kaasu), ummetus, tai kuiva suu. Ilmoita lääkärillesi, jos ajattelet, että otit liikaa tätä lääkettä.

Nexium Huumeiden välinen yhteys

Nexium lisää diatsepaamin veritasoja (Valium) vähentämällä diatsepaamin eliminaatiota maksassa. Nexium ja muut PPI: t vähentävät ketokonatsolin (Nizoral) imeytymistä ja pitoisuutta veressä ja lisäävät digoksiinin (Lanoxin) imeytymistä ja pitoisuutta veressä. Nexiumin ja klaritromysiinin samanaikainen antaminen kasvattaa aluetta ensimmäisen plasman pitoisuuden aikakäyrän alla (AUC). Nexium saattaa hidastaa tällaisten lääkkeiden aineenvaihduntaa: sitalopraami, diatsepaami, klomipramiini, fenytoiini, imipramiini. Sen vuoksi niiden annos olisi korjattava.

Nexium Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, ohita se ja palaa normaaliin annosteluun. Koskaan kaksinkertaista annosta tämän lääkityksen korvata Misseddose
Yliannostus
Jos yliannostus Nexium otettiin seuraavista oireista: sekavuus, päänsärky, uneliaisuus, näön hämärtyminen, nopea syke, pahoinvointi, suun kuivuus (kuiva suu), hikoilu, huuhtelu, matala hengitys tai hengenahdistus, vapina, koordinaatiohäiriöt tai kohtaus. Jos olet sitä mieltä, että lääke on liian suuri, kerro siitä lääkärillesi, koska tarvitset välittömästi lääkärin apua.

Nexium Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Nexium Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Nexium <<


[top]