>> Ostaa Nortriptyline <<

ostaa Nortriptyline Nopea lääkemääräys

Nortriptyline Yleinen käyttö

Nortriptyline on lääkitys, jota käytetään masennuksen hoitoon. Se on trisyklinen masennuslääke. Se lisää aivojen tiettyjen kemikaalien toimintaa, mikä lisää kohua. Myös sitä voidaan käyttää muihin tarkoituksiin.

Nortriptyline Annostus ja ohjeet

Ota se suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Nortriptyline Varotoimet

Ennen lääkkeen käyttöä keskustele lääkärisi kanssa: jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät; jos käytät reseptiä tai nonprescription-lääkettä, kasviperäisiä valmisteita tai ravintolisiä; jos sinulla on allergiaa lääkkeille, elintarvikkeille tai muille aineille, jos juot alkoholia sisältäviä juomia päivittäin tai sinulla on alkoholin väärinkäyttöä; jos käytät kilpirauhasvalmisteita tai sinulla on ollut ohimenevää kilpirauhasen, glaukooman, sydämen vajaatoimintaa, munuaisten tai maksan vajaatoimintaa, diabetesta, kouristuskohtauksia, verisairaus porfyriaa tai virtsaamisvaikeuksia; itsemurha-ajatusten tai käyttäytymisen historia, kaksisuuntainen mielialahäiriö tai muu mielenterveysongelma; sinulla on sähköiskun hoito; tai olet aikonut leikkauksen. Haittavaikutukset Älä käytä Nortriptyline-valmistetta, jos sinulla on allergiaa jollekin sen komponenteille. Sinulla on viime aikoina ollut sydämen ahdistelija, olet ottanut furazolidonin ormonoamiinioksidaasinestäjä (phenelzine) viimeisten 14 päivän aikana tai käytät astemitsolia, droperidolia , tai terfenadiini. Mahdolliset haittavaikutukset Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat: huimaus; uneliaisuus; kuiva suu; jännitystä; päänsärky; impotenssi; pahoinvointi; painajaiset; oppilaan laajentaminen; herkkyys auringonvalolle; hikoilu; väsymys; ärtynyt vatsa; oksentelu; heikkous; laihtuminen tai voitto. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos sinulla on tällaisia vakavia haittavaikutuksia: allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeus, rintakehä, suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus); näön hämärtyminen tai muut näön muutokset; muutokset sukupuoleen; rintakipu; sekavuus; ummetus; pyörtyminen; nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke; kuume; säännöllinen tai vaikea virtsaaminen; hallusinaatiot; impulsiivinen käyttäytyminen tai muut epätavalliset käyttäytymisen muutokset; leuan, kaulan tai lihasten kouristukset; henkiset tai mielialan muutokset (lisääntynyt ahdistus, mielialan vaihtelut, levottomuus, ärtyisyys, hermostuneisuus, levottomuus); paniikkikohtaukset; soinnut korviin; kouristukset; vaikea huimaus tai uneliaisuus; kipeä kurkku; vatsakipu; itsemurha-ajattelu tai käyttäytyminen; kivesten turvotus; vapina; nukkumisvaikeudet; vaivaa kävelyä tai tasapainoa pitämällä; kasvojen tai kielen nykiminen; käsien ja jalkojen hallitsemattomat liikkeet tai jäykkyys; epätavallinen verenvuoto tai mustelmat; masennuksen paheneminen; ihon tai silmien keltaisuus.

Nortriptyline Huumeiden väliset yhteydet

Seuraavat lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Nortriptyline-valmisteen kanssa: barbituraatit (fenobarbitaali) tai fenytoiini, antikolinergit (benztropiini), karbamatsepiini, klooripropamidi tai sympatomimeetit (fenyyliefriini), atsolihygiinivalmisteet (flukonatsoli) (fluoksetiini) tai terbinafiini, arseeni, astemitsoli, droperidoli, furazolidoni, MAO-yhdisteet (fenelsiini), pimotsidi, kinoloni-antibiootit (siprofloksasiini), streptogramiinit (dalfopristin), terfenadiini tai tramadoli, klonidiini, guanetidiini tai guanfasiini, antikolinergit (benztropiini), karbamatsepiini, klooripropamidi tai sympatomimeetit (fenyyliefriini).

Nortriptyline Missed dose

Jos unohdat Nortriptyline-annoksen, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja palaa normaaliin annosteluun. Älä ota 2 annosta kerralla. Jos otat 1 annoksen päivittäin nukkumaan mennessä, älä ota Missed-annosta seuraavana aamuna.

Nortriptyline Yliannostus

Yliannostuksen oireet ovat levottomuutta; sinertävä iho tai limakalvot; hengitysongelmia; rintakipu; kooma; sekavuus; kuiva suu; tajunnan menetys; levottomuus, vakava uneliaisuus, laajentuneet oppilaat; jäykkäät lihakset; kouristukset; ylimääräinen hikoilu; pyörtyminen; nopea tai epäsäännöllinen syke; punoitus; in-koordinointi; tahattomia liikkeitä; järkyttää; horros; vaikeuksia hengittää; oksentelu.

Nortriptyline Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta) lämpöä, kosteutta ja valoa vastaan. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä se poissa lasten ulottuvilta ja lemmikkeiltä.

Nortriptyline Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Nortriptyline <<


[top]