>> Ostaa Orlistat <<

ostaa Orlistat Nopea lääkemääräys

Orlistat Yleinen käyttö

Orlistat on lipaasi-inhibiittori, joka auttaa sinua menettämään painosi ja myös pitämään sen palaamatta. Orlistat on määrätty liikalihavia yksilöitä ja ylipainoisille ihmisille, joilla on muita terveysongelmia, kuten diabetes, korkea verenpaine tai korkea kolesterolitaso. Orlistaatti estää ruokavalioverroksen imeytymisen verenkiertoon, vähentämällä sitä aterian määrästä saatuja kaloreita. Voit käyttää Orlistatia yhdessä ruokavalion ja harjoitusten kanssa saadaksesi enemmän etuja. Huomaa myös, että niin kauan kuin otat lääkkeen, saat tuloksen.

Orlistat Annostus ja suunta

Ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä. Käytä vain määrättyä. Ota suun kautta, yleensä kolme kertaa päivässä (tai jopa tunnin kuluttua) jokaisen pääruoka, joka sisältää rasvaa. Sinun pitäisi ottaa monivitamiinien lisäys mukaan lukien vitamiinit A, D, E ja K hyvän tarjontaan. Annostelu tulee ottaa vähintään kaksi tuntia ennen tai jälkeen lääkityksen, kuten ennen nukkumaanmenoa. Suositeltu annos aikuisille ja alle 12-vuotiaille lapsille on yksi 120 mg: n kapseli 3 kertaa päivässä. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Orlistat Varotoimet

Älä ota tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoja, jos sinulla on krooninen imeytymishäiriö tai sappirakon ongelmia. Älä käytä Orlistat-valmistetta, jos sinulla on munuaiskivet, sinulla on ruokahaluttomuus tai bulimia, sinulla on diabetes, ota siklosporiini tai ota jokin muu painonlasku. Laihtuminen alkaa kahden viikon kuluessa ja jatkuu vuosia. Orlistaatin käyttö yli 2 vuoden ajan on vielä tuntematon. Jos sinulla on diabetes, painonlasku todennäköisesti vähentää verensokeriastasi. Ota yhteyttä lääkäriisi Orlistatin annostuksesta, jos käytät suun diabeteslääkitystä tai insuliinia. Orlistaattia ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana. Älä käytä ennen imetystä ilman lääkärin lupaa.

Orlistat Vasta-aiheet

Orlistat on kontraindisoitu: Malabsorptiota Pienentynyt sappirakon toiminta (esim. kolekystektomian jälkeen) Raskaus ja imetys Tietyt munuaisongelmat Huomaa, että Orlistatin turvallisuutta ja tehoa 12 vuoden ikäisillä lapsilla ei ole on perustettu.

Orlistat Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää kaikentyyppisiä allergisia reaktioita. Lopeta Orlistatin ottaminen välittömästi, jos sinulla on voimakasta kipua yläosassa, joka levittää selkääsi, pahoinvointia ja oksentelua ja nopeaa sydämen lyöntitiheyttä. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: rasvainen huuhtelu alusvaatteissasi; öljyiset tai rasvaiset ulosteet; oranssi tai ruskea värillinen öljy jakkasi; kaasua tyhjennettäessä, öljyinen purkaus; löysät ulosteet tai kiireellinen tarve mennä vessaan, kyvyttömyys hallita suolen liikkeitä; lisääntynyt suolenliike; vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, peräsuolen kipu; ruokahaluttomuus, heikkous, savi-uloste, tumma virtsa, kutina tai keltaisuus. Vähemmän vakavia ovat: hampaiden tai ikenien ongelmat; kylmät oireet kuten tukkoinen nenä, aivastelu, yskä; kuume, vilunväristykset, kurkkukipu, flunssan oireet; päänsärky, selkäkipu; lievä ihottuma. Jos jokin niistä lopettaa Orlistatin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Orlistat Huumeiden välinen yhteys

Orlistat on vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa: syklosporiini ja varfariini. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hallitaan tai hoidetaan.

Orlistat Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Orlistat Yliannostus

Orlistaatin yliannostuksen oireita ei tunneta. Mutta jos havaitset epätavallisia oireita, soita lääkärillesi välittömästi.

Orlistat Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F).

Orlistat Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Orlistat <<


[top]