>> Ostaa Oxytrol <<

ostaa Oxytrol Nopea lääkemääräys

Oxytrol Yleinen käyttö

Oxytrol sisältää oksibutyniiniä ja sitä käytetään hoidettaessa rakon kouristuksia, yliaktiivista virtsarakon (usein tai kiireellistä virtsaamista, lisääntynyttä yöurinkäyttöä, virtsahäiriöitä). Oxytrol estää asetyylikoliinia, joka sitoutuu virtsarakon lihasten reseptoreihin aiheuttaen niiden supistumisen.

Oxytrol Annostus ja suunta

Ota Oxytrol 5 mg välittömästi vapauttavaa tablettia 2-4 kertaa päivässä. Iäkkäiden potilaiden aloitusannos on 2,5 mg. Ota pitkävaikutteisia tabletteja kerran vuorokaudessa. Oxytrol-tabletteja voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Älä murskaa, pureskele tai katkaise tabletti.

Oxytrol Varotoimet

Tämä lääkitys voi aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta tai näön hämärtymistä. Oxytrol heikentää kykyä kiinnittää paljon huomiota. Varovaisuutta tarvitaan ajon aikana tai vaaratilanteessa, joka vaatii valppautta ja kykyä nähdä selvästi. Vältä alkoholijuomien alkoholinkäyttöä, jotta vältettäisiin haittavaikutusten paheneminen. Älä ylikuumene tai kuivaa kuumalla säällä tai harjoittelun aikana. Juo paljon vettä, kun olet Oxytrol. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on glaukooma, munuaisten tai maksasairaus, myasthenia gravis, suurentunut eturauhanen, suoliston häiriö (haavainen koliitti), mahalaukun ongelmat (mahalaukun refluksitauti) tai raskaana oleva ruuansulatus, raskaus tai imetys.

Oxytrol Vasta-aiheet

Tätä lääkettä ei voida käyttää potilaille, joilla on yliherkkyyttä oksibutyniinille, kontrolloimattomalle glaukoomalle, mahalaukun tai suoliston tukkeutumiselle, anuria. Haittavaikutukset Yleisimmät haittavaikutukset Oxytrol-hoidon aikana ovat: kutina, suun kuivuminen, punoitus (ihon punoitus), rakkulat (pienet virtsarakon kaltaiset kourut), ripuli, dysuria (kivulias virtsaaminen). Muita harvinaisia haittavaikutuksia ovat myös pahoinvointi, ilmavaivat, vatsakipu, väsymys, päänsärky, uneliaisuus, huuhtelu, ihottuma, selkäkipu, pistospaikan polttaminen.

Oxytrol Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi, jos käytät atropiinia (Donnatal ja muut), disyklomiini (Bentyl), belladonna, clidinium (quarzan), mepensolaatti (Cantil), glykopyrrolaatti (Robinul) , metantheliini (Provocholine), propanteliini (Pro-Banthine), metantheliini (provo- koliini), metantoliini (Provocholine), metosfobiini (protamiini) , propanteliini (Pro-Banthine), klaritromysiini (Biaxin), erytromysiini, itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral).

Oxytrol Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Mutta älä ota, jos liian myöhäinen tai aika, kun seuraava annos on lyhyessä ajassa. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä tai sen ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Oxytrol Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat tingly tunne, epätasainen sydämen lyöntitiheys, levottomuus, kuume, oksentelu ja virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai anuria (virtsan poissaolo).

Oxytrol Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Säilytä kosteutta, lämpöä ja auringonvaloa. Ei ole suositeltavaa säilyttää kylpyhuoneessa ja lapsille.

Oxytrol Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Oxytrol <<


[top]