>> Ostaa Pamelor <<

ostaa Pamelor Nopea lääkemääräys

Pamelor Yleinen käyttö

Nortriptyline kuuluu trisyklisten masennuslääkkeiden (TCA) luokkaan. Tätä lääkettä käytetään masennuksen ja lapsuudenkeskeisen enuresismin hoitoon (bedwetting). Nortriptyliinia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.

Pamelor Annostus ja suunta

Ota Pamelor suun kautta lasillisella vettä, ruoan kanssa tai ilman. Ota lääke vain määrätyllä tavalla, koska annostus ja aikataulu voivat vaihdella tilan ja muiden tekijöiden mukaan. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Pamelor Varotoimet

Ennen Nortriptyline-hoidon aloittamista kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on kaksisuuntainen sekavuus, silmän, maksan tai munuaisten vajaatoiminta. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille.

Pamelor Vasta-aiheet

Pamelor-valmistetta ei tule käyttää potilaille, jotka ovat osoittaneet yliherkkyyden reaktiota nortriptyliinille.

Pamelor Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, ummetus, sedaatio, lisääntynyt ruokahalu, nopea tai epäsäännöllinen syke jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Pamelor Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista lääkkeistä, joita olet käyttänyt ennen reseptilääkkeitä tai lääkkeitä, joita käytit ennen tämän lääkityksen käyttöä. Nortriptyliini voi olla vuorovaikutuksessa seuraavien kanssa: * MAO-estäjät: furazolidoni, isokarboksasiidi, linezolidi, moklobemidi-tranyylisypromiini jne. * Lääkitys masennukseen. * Fenotiatsiinit, kuten perfenatsiini, tioridatsiini, klooripromatsiini. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Pamelor Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Pamelor Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Pamelor Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Pamelor Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Pamelor <<


[top]