>> Ostaa Panadol <<

ostaa Panadol Nopea lääkemääräys

Panadol Yleinen käyttö

Parasetamolia käytetään kipulääkkeinä ja kuumetta vailla. Se vähentää kuumetta ja lievittää kipua. Yhdessä muiden lääkevalmisteiden kanssa parasetamolia voitaisiin käyttää muissa tapauksissa. Sitä voidaan myös määrätä potilaille, joille NSAID-lääkkeet ovat vasta-aiheisia.

Panadol Annostus ja suunta

Ota Paracetamolia suun kautta lasillisella vettä, ruoan kanssa tai ilman. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Panadol Varotoimet

Ennen kuin otat paracetamolia, kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on munuais- tai maksavaivoja, korkea verenpaine; jos olet raskaana tai imetät.

Panadol Vasta-aiheet

Parasetamolia ei tule käyttää potilaille, joilla on ollut yliherkkyysreaktio.

Panadol Mahdolliset sivuvaikutukset

Paracetamolin käyttö harvoin aiheuttaa haittavaikutuksia. Mutta pitkäaikainen tai tavanomainen käyttö voi johtaa maksaan tai vikoihin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Panadol Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Parasetamoli voi olla vuorovaikutuksessa seuraavien kanssa: * salisylaattiperheen (aspiriinin) NSAID-lääkkeet * kipu ja tulehduslääkkeet (ibuprofeeni tai naprokseeni) * veren hyytymistä estävät tai ehkäisevät lääkkeet (varfariini) * oraaliset ehkäisyvalmisteet. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Panadol Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Panadol Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Panadol Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Panadol Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Panadol <<


[top]