>> Ostaa Paxil <<

ostaa Paxil Nopea lääkemääräys

Paxil Yleinen käyttö

Paroksetiini kuuluu selektiivisten serotoniinin takaisinoton estäjien (SSRI) luokkaan. Tätä lääkettä käytetään mielialahäiriöihin liittyvän vakavan masennuksen hoitoon. Sitä käytetään myös kehon dysmorfi- sen häiriön ja ahdistuksen hoidossa.

Paxil Annostus ja suunta

Ota Paxil suun kautta lasillisen vettä ruoan kanssa tai ilman. Vältä tämän lääkkeen leikkaamista, murskaamista tai pureskelu. Älä käytä lääkettä useammin kuin on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Paxil Varotoimenpiteet

Ennen kuin käytät paroksetiinia, kerro siitä lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille. tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on kaksisuuntainen sekavuus, silmän, maksan tai munuaisten vajaatoiminta. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Raskauden aikana tätä hoitoa tulee käyttää vain silloin, kun se on erittäin tarpeellista. Koska tämä lääke voi imeytyä ihon läpi, raskaana olevat tai raskauttavat naiset eivät saa manipuloida tätä lääkettä.

Paxil Vasta-aiheet

Paxil-valmistetta ei tule käyttää raskaana oleville / imettäville naisille eikä lapsille eikä potilaille, jotka ovat osoittaneet yliherkkyysreaktiota paroksetiinille.

Paxil Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimmät haittavaikutukset ovat nopea ja epäsäännöllinen pulse, vapina, ahdistuneisuus, näön hämärtyminen, oksentelu, kuume, ripuli jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Paxil Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Paroksetiini voi olla vuorovaikutuksessa seuraavien kanssa: * MAO-estäjät: furazolidoni, isokarboksasiidi, linezolidi, moklobemiditransylcypromiini jne. * Rytmihäiriölääkkeet: propafenoni, kinidiini jne. * Serotoniinin ja norepinefriinin takaisinoton estäjät (SNRI): Desvenlafaksiini, Duloksetiini, Milnacipram, Venlafaksiini. * Antipsykootit (kutsutaan myös neurolepteiksi): fluphenatsiini jne. * H2-reseptoriantagonistit: simetidiini, ranitidiini, famotidiini, nizatidiini jne. Lisätietoja saat lääkäriltä tai apteekista.

Paxil Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Paxil Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Paxil Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Paxil Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Paxil <<


[top]