>> Ostaa Pepcid <<

ostaa Pepcid Nopea lääkemääräys

Pepcid Yleinen käyttö

Pepcid on H2-histamiinireseptorien estäjä. Se estää mahalaukun HCl: n perustason tuotantoa sekä histamiinin, gastriinin ja asetyylikoliinin stimuloitua. Samaan aikaan pepsiinin HCl-aktiivisuuden väheneminen vähenee. Pepkidi vahvistaa mahalaukun limakalvon suojamekanismeja, jotka johtuvat glykoproteiinien runsaan limakalvon tuotannon stimulaatiosta. Muut H2-salpaajat ovat simetidiini (Tagamet), ranitidiini (Zantac) ja nizatidiini (Axid). Pepidiä käytetään mahahappojen ja pohjukaissuolihaavan, mahahöyrymehun, mahahaavan (mahahapon liiallisen happamuuden yhteydessä), mahalaukun haavojen oireisiin ja stressin aiheuttamaan oireisiin, ruokatorven refluksi-esofagiittiin, tulehdukselliseen ei-steroidihoitoon lääkkeet, Zollinger-Ellisonin oireyhtymä.

Pepcid Annostus ja ohjeet

Suositeltava Pepcid-annos pohjukaissuolihaavan hoitoon on 40 mg kerran päivässä nukkumaan menossa tai 20 mg kahdesti vuorokaudessa. Yleensä se kestää noin 4 tuntia haavojen hoidossa. Ota tämä lääke täsmälleen lääkärin määräämällä tavalla. Älä ylitä lääkityksen annettua määrää. Pureskele Pepcidin tabletti ennen nielemistä. Ravista neste ennen syömään ateriaa 10-20 sekunnin kuluttua ja mittaa se erityisellä lusikalla.

Pepcid Varotoimet

Älä käytä Pepcidia, jos olet allerginen sille ja muille H2-salpaajille. Ilmoita lääkärillesi, jos sinulla on munuais- tai maksasairaus, mahasyöpä tai muu ongelma, astma, krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus tai muu hengitysvaikeus, raskaana oleva, suunniteltu raskaaksi tai imetettäväksi. Sinun on ehkä keskeytettävä Pepcid-hoitoasi. Vältä juomien juomista.

Pepcid Vasta-aiheet

Yliherkkyys, raskaus, imetys. Varovaisuutta tulee esiintyä potilailla, joilla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta, kirroosi, lapsikausi.

Pepcid Mahdolliset haittavaikutukset

Pepcid-hoidon haittavaikutuksia voivat olla allergiasupset, ripuli, väsymys, päänsärky, unettomuus, lihaskipu, pahoinvointi ja oksentelu. Muita tärkeimpiä haittavaikutuksia ovat levottomuus, anemia, sekavuus, masennus, helposti mustelmat tai verenvuoto, aistiharhat, hiustenlähtö, epäsäännöllinen syke, ihottuma, visuaaliset muutokset ja keltaisuus.

Pepcid Huumeiden välinen yhteys

Pepcid vähentää fenatsonin, aminofenaksonin, diatsepaamin, heksobarbitaalin, propanololin, lidokaiinin, fenitoiinin, amynofilliinin, teopilinin, epäsuorien antikoagulanttien, trisyklisten masennuslääkkeiden ja eräiden muiden lääkkeiden maksan metaboliaa maksaan. Pepcid lisää amoksisilliinin ja klavulaanihapon imeytymistä. Antacidit ja sukralfaatti hidastavat sen imeytymistä. Pepcid vähentää itrakonatsolin (Sporanox) ja ketokonatsolin (Nizoral) imeytymistä.

Pepcid Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, ohita se ja palaa normaaliin annosteluun. Älä koskaan anna kaksinkertaista annosta tämän lääkityksen korvaamiseksi Misseddose

Pepcid Yliannostus

Jos Pepcid Overdose on otettu, seuraavat oireet ilmenevät: pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipu, nopea syke tai pyörtyminen. Jos olet sitä mieltä, että lääke on liian suuri, kerro siitä lääkärillesi, koska tarvitset välitöntä lääketieteellistä apua.

Pepcid Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Ruisku säilytetään 2-8 C (36-46 F) välillä.

Pepcid Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Pepcid <<


[top]