>> Ostaa Phoslo <<

ostaa Phoslo Nopea lääkemääräys

Phoslo Yleinen käyttö

Phoslo on mineraali. Sitä käytetään hoitamaan hyväntekeväisyyteen liittyvää vikaa myöhäisessä vaiheessa. Se toimii vähentämällä fosfaatti levyt. Phoslo estää phospahtein mahalaukun suoliston imeytymistä elimistöön.

Phoslo Annostus ja ohjeet

Ota Phoslo lääkärisi määräämällä tavalla. Ota se ruokaa.

Phoslo Varotoimet

Kerro lääkärillesi, jos sinulla on lääketieteellisiä sairauksia, etenkin jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imettää, sinulla on allergiaa lääkkeille, ruoalle, munuaisongelmille tai fosfaatti.

Phoslo Vasta-aiheet

Älä käytä Phoslo-valmistetta, jos sinulla on allergisia jollekin sen komponenteille, sinulla on korkea veren kalsiumpitoisuus (hyperkalsemia), olet digitalis. Mahdolliset sivuvaikutukset Yleisimmät

Phoslo Mahdolliset sivuvaikutukset

ovat pahoinvointia. Vaikeissa sivuvaikutuksissa voi olla vakavia allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeus, rintakehä, suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus); sekavuus; ummetus; nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke; lisääntynyt jano tai virtsaaminen; ruokahalun menetys; tajunnan menetys; mielenterveyden tai mielialan muutokset; lihas heikkous; vaikea tai pysyvä pahoinvointi; epätavallinen väsymys; oksentelu. Kysy kiireellistä lääketieteellistä apua, jos jollakin edellä mainituista vakavista haittavaikutuksista ilmenee.

Phoslo Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita ei ole määrätty, erityisesti digoksiinia, koska se voi lisätä sivuvaikutusten, kuten epäsäännöllisen sydämen sykkeen. Älä ota Phosloa bisfosfonaatilla (alendronaatti), kinolonilla (siprofloksasiini), tetrasykliinillä (doksisykliini) tai kilpirauhashormonilla (levotyroksiini).

Phoslo Missed dose

Jos unohdat annoksen PhosLo, ota se mahdollisimman pian. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja palaa normaaliin annosteluun. Älä ota 2 annosta kerralla.

Phoslo Yliannostus

Phoslo-yliannoksen oireita ovat nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke, ruokahaluttomuus, ummetus, sekavuus, tajunnan menetys, metalli- tai moddivaihtelut, lihasheikkous, oksentelu.

Phoslo Varastointi

Säilytä PhosLo 77 astetta (25 astetta). Varastoi lämmöltä, kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä PhosLo lasten ulottumattomissa ja lemmikkeinä.

Phoslo Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Phoslo <<


[top]