>> Ostaa Plavix <<

ostaa Plavix Nopea lääkemääräys

Plavix Yleinen käyttö

Erityisesti ja aktiivisesti estää verihiutaleiden aggregaatiota (hyytymistä) ja laajentavat sepelvaltimoita. Plavixia käytetään verihyytymien aiheuttamien sydänkohtausten ja aivohalvausten riskin pienentämiseen potilailla, joilla on äskettäin ollut aivohalvaus, sydänliitos ja perifeerinen verisuonisairaus. Sitä käytetään ehkäisemään iskeemisiä häiriöitä, kuten sydäninfarkti, aivohalvaus, perifeeristen valtimoiden tromboosi ja muut.

Plavix Annostus ja suunta

Plavix on otettava kerran päivässä ruoan kanssa tai ilman.

Plavix Varotoimenpiteet

Koska Plavix kuuluu "verenohennuslääkkeisiin", ota se käyttöön aspiriinilla tai muilla NSAID-lääkkeillä (ei-steroidiset tulehduskipulääkkeet), jos lääkärisi ei suosittele sinua tekemään sitä. Ota yhteys lääkäriisi, jos huomaat, että sinulla on musta tai verinen uloste, oksentelu, joka on samankaltainen kuin kahvinkeittimessä tai jos veressäsi kostutetaan.

Plavix Vasta-aiheet

Yliherkkyys, vaikea maksasairaus, akuutti verenvuoto, mahalaukun tai pohjukaissuolihaava, haava koliitti, tuberkuloosi ja muut verenvuotoon, raskauteen, imetykseen, vastasyntyneeseen aikaan altistavat sairaudet. Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on keskivaikea munuaisten vajaatoiminta.

Plavix Mahdolliset haittavaikutukset

Mahalaukun tai suoliston verenvuoto, verenvuotoinen aivohalvaus, neuropeniitti, trombosytopenia, vatsakipu, dyspepsia, gastriitti, ummetus, ruoansulatuskanavan haavaumat, ripuli, allergia.

Plavix Lääkevalmistelu

Plavixin yhdistelmä ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden kanssa voi aiheuttaa vatsan ja suoliston verenvuodon riskiä, joka on samankaltainen kuin plasman Plavix-pitoisuuden kasvava konsentraatio, jos sitä käytetään samanaikaisesti ja johtaa liialliseen verenvuotoon.

Plavix Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Plavix Yliannostus

OOn oksentelu oireet ovat oksentelu, tunne kyllästynyt tai hengästyneenä, verisuonten oireet tai oksentelu, ripuli, kiire, kutina. Jos näitä haittavaikutuksia ilmenee vakavasti, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Plavix Säilytys

Säilytä Plavix-tabletteja ja -kapseleita säilytettävä huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F).

Plavix Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Plavix <<


[top]