>> Ostaa Pletal <<

ostaa Pletal Nopea lääkemääräys

Pletal Yleinen käyttö

Pletal on lääke, jota käytetään vähentämään ajoittaisen claudication (kipua, kouristelua, puutumista tai heikkoutta jalassa, lonkassa, reidessä tai pakaroissa) . Pletal on aa fosfodiesteraasi-tyypin 3 estäjä. Se laajentaa valtimoita, jotka luovuttavat veren jalkoihin. Se myös vähentää verihiutaleiden kykyä pysyä yhdessä.

Pletal Annostus ja ohjeet

Take on täsmälleen lääkärisi ohjeiden mukaan. Ota Pletal suun kautta vähintään 30 minuuttia ennen tai 2 tunnin kuluttua syömisestä. Älä syö greippiä tai juo greippimehua, kun otat Pletalia. Pletalin vaikutukset eivät ole välittömiä. Vaikka saatat kokea Pletalin etuja 2-4 viikon kuluttua hoidon aloittamisesta, jopa 12 viikon hoito saattaa olla tarpeen ennen kuin Pletal tulee voimaan.

Pletal Varotoimet

Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät; jos käytät reseptiä tai nonprescription-lääkettä, kasviperäisiä valmisteita tai ravintolisiä; jos sinulla on allergiaa lääkkeille, elintarvikkeille tai muille aineille; jos sinulla on maksa- tai munuaisongelmia.

Pletal Vasta-aiheet

Älä käytä lääkettä, jos sinulla on allergia mihin tahansa sen osaan tai sydämen vajaatoimintaan. Mahdolliset haittavaikutukset Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat: epänormaalit uloste; selkäkipu; nilkkojen, jalkojen tai käsien turvotus tai turvotus; ripuli; huimaus; pyörryttävän liikkeen tunne; kaasu; päänsärky; lisääntynyt yskä; ruoansulatushäiriöt; infektio; lihassäryt; pahoinvointi; vuotava nenä; kipeä kurkku; vatsakipu; turvotus, jalkojen ja jalkojen turvotus. Vakavat haittavaikutukset ovat allergisia reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeus, rintakehä, suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus); musta, verinen uloste; nopea tai epäsäännöllinen syke; rintakehässä; epätavallinen mustelma tai verenvuoto; oksenteluaine, joka näyttää kahvinkeiltä. Hae lääketieteellistä apua, jos sinulla on jokin niistä.

Pletal Lääkevalmistelu

Seuraavat lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Pletalin kanssa: tiettyjä lääkkeitä, jotka vaikuttavat maksan ketokonatsoliin, erytromysiiniin, diltiatseemiin, omepratsoliin).

Pletal Missään annoksessa

Jos unohdat Pletalin annoksen, ota se mahdollisimman pian. Jos useita tunteja on kulunut tai jos seuraavan annoksen aika on lähellä, älä kaksinkertaista annosta kiinni, ellei terveydenhuollon tarjoama neuvota. Älä ota 2 annosta kerralla. Jos useampi kuin yksi annos jää pois, ota yhteys terveydenhuollon tarjoajaan tai apteekkiin.

Pletal Yliannostus

Pyydä kiireellistä lääketieteellistä apua, jos yliannostat Pletalia. Yliannostus oireet ovat ripuli; huimaus; nopea tai epäsäännöllinen syke; väsymys; alhainen verenpaine; vaikea päänsärky; heikkous.

Pletal Varastointi

Säilytä Pletal välillä 59-86 astetta (15 ja 30 astetta C) tiukasti suljetussa säiliössä, poissa lämpöä, kosteutta ja valoa. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä Pletal lasten ulottumattomissa ja lemmikkeinä.

Pletal Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Pletal <<


[top]