>> Ostaa Premarin <<

ostaa Premarin Nopea lääkemääräys

Premarin Yleinen käyttö

Premarin on estrogeenihormonien seos, joka säätelee naispuolisen lisääntymisjärjestelmän kehittymistä ja toimintoja ja muodostaa naispuolisen sukupuolen ominaisuuksia. Kun se tulee verenkiertoon, se muodostaa kompleksin spesifisen reseptorin kanssa (munasarjojen putkien, kohdunkaulan, nisäkäsliuosten, emättimen, virtsaputken, rinnan, maksan, hypotalamuksen, hypophysisn) erittämänä, stimuloi DNA: n ja proteiinien synteesiä. Se johtaa epiteelin lisääntymiseen, kohdun ja putkien lihasten lisääntyneeseen herkkyyteen lääkkeille, jotka stimulaivat niiden liikkuvuutta. Tämä lääkitys vähentää vaihdevuosien Ca2 + -bakteerin reseptoitumista, estää sukupuolielinten kutistumisen. Premarinia käytetään vaihdevuosien oireiden hoitoon, jotka sisältävät kuumia aaltoja, emättimen kuivuutta, emättimen ärsytystä ja kuivumista osteoporoosin ehkäisemiseksi postmenopausaalisilla naisilla. Vaihtohoito peri- ja postmenopausaalisilla naisilla, munasarjojen hypofunktion (primaarinen ja sekundaarinen amenorrea, oligomenorrhea, dysmenorrhea) ja muut olosuhteet.

Premarin Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys kerran vuorokaudessa, kuten on määrätty täyteen lasilliseen vettä ruoan kanssa tai ilman. Premarinia voidaan antaa syklisessä hoidossa, joka koostuu 25 vuorokaudesta ja sen jälkeen 5 päivästä. Älä ota suurempia määriä kuin määrätty. Yksilöllinen annos riippuu oireestasi (hypogonadismissa 0,3 mg tai 0,625 mg päivässä postmenopausaalisen osteoporoosin ehkäisemiseksi on 0,3 mg / vrk). Kokeile parhaalla mahdollisella tavalla ottamaan se säännöllisesti saadaksesi parhaan hyödyn siitä. Älä ota greippimehun kanssa, se lisää estrogeenipitoisuuksia.

Premarin Varotoimet

Pitkäaikainen Premarin-hoito voi lisätä rintasyövän, endometriumin hyperplasian, sydänkohtauksen tai aivohalvauksen riskiä, joten potilaan tilan seurantaa tulisi tehdä säännöllisesti. Tämä lääkitys voi olla vahingollista syntymättömälle lapselle, älä käytä sitä raskauden aikana. Älä käytä Premarinia ehkäisemään hartsa-tautia tai dementiaa. Endometriumin hyperplasian välttämiseksi sinua voidaan määrätä ottamaan progestiini yhdessä Premarinin kanssa. Älä käytä tätä lääkettä, jos olet alle 18-vuotias. Vasta-aiheet Yliherkkyys, raskaus, imetys, estrogeeni, joka riippuu pahanlaatuisista kasvaimista, diagnosoimasta sukupuolielinten tai kohdun verenvuotoa, tromboflebiittiä tai tromboembolista sairautta aktiivisessa faasissa (lukuun ottamatta rintasyövän ja eturauhassyövän hoitoa). Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on tromboflebiitti, tromboosi tai tromboembolia (kun he käyttävät estrogeeneja historiassa); perifeerinen hyperlipoproteinemia, haimatulehdus, endometrioosi, sappirakon sairaus historian aikana (erityisesti kolelitiasi), vaikea maksan vajaatoiminta, keltaisuus (mukaan lukien yksi raskauden aikana), maksan porfyria, leiomyoma, hyperkalsemia, johon liittyy rintasyövän, endometrioosi, astma.

Premarin Mahdolliset sivuvaikutukset

Saattaa esiintyä allergiaoireita (nokkosihottuma, ihottuma, turvotus kasvot ja kieli) sekä myös rintakipu tai raskas tunne, äkillinen puutuminen tai heikkous, epänormaali emätinvuoto, migreenikohtaus , sekavuus, keltaisuus, turvotus käsissä, nilkoissa tai jaloissa. Jos tällaiset oireet ovat vakavia, lopeta tämän lääkityksen käyttö ja ilmoita asiasta välittömästi lääkärillesi.

Premarin Huumeiden välinen yhteys

Estrogeenit stimuloivat maksan kykyä tuottaa tekijöitä, jotka edistävät verihyytymistä. Näin ollen Premarin ja varfariinin samanaikainen antaminen (veren ohennin) voi heikentää niiden vaikutuksia. Barbiturateista, rifampiinista (rifadini), fenytoiinista (Dilantin), karbamatsepiinista (Tegretol), griseofulvinista (Grifulvin), mäkikuisma ja primidoni lisää estrogeenien metaboliaa. Erythromycin, ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox) ja ritonaviiri (Norvir) toimivat vastakkain.

Premarin Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat siitä. Jos se on lähes seuraavan annoksenne aika, ohita se ja palaa normaaliin aikataulusi mukaan.

Premarin Yliannostus

Välitöntä lääketieteellistä apua tarvitaan, jos olet yliannostanut lääkkeen saantia. Oireisiin voi kuulua oksentelua, pahoinvointia ja emättimen verenvuotoa.

Premarin Varastointi

Premarin tulee säilyttää huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) välillä. Oikea lämpötila pistoksen säilyttämiseksi on 2-8 C (36-46 F).

Premarin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Premarin <<


[top]